Trgovina z oblačili, kjer si želim, da se vsaka ženska zaveda, da je lepa in edinstvena. Želim si, da vsaka najde zase oblačila v katerih bo zasijala – izrazila svoj notranji jaz. In da se bo ob tem dobro počutila.

 

Zato vedno ustvarjamo lastne fotografije. Fotografije ob katerih se ženska ne bo počutila slabo – ob pogledu na oblačilo, ki si ga želi. Fotografije ustvarjamo v krogu čudovitih žensk – prijateljic, z različnimi postavami. Zato fotografiramo UNI oblačila na različnih postavah – da vidite, če vam odgovarja ali ne. Če fotografija nima pripisa mi “komot” pišeš ;).

 

Želim si, da se vse ženske zavedajo, da so lepe. Edino oblačila so tista, ki pač ne pristajajo vsaki ;D. Nismo obešalniki. Smo zenske – ene z več, druge z manj oblinami :).

 

Odkar je Sarafina zaživela, sem bila prvič srečna, ko sva lahko z najboljšo prijateljico oblekli enak kroj obleke. Z mojo trenutno konfekcijo S-L in njeno konfekcijo 2xL. And guess who’s wearing it better?! Ravno za to gre. Naj nas ne ustavijo velikosti, kot oznaka 😉

 

Vedno sem na lovu za kvaliteto, z čim več naravnimi materiali. Torej moderno in udobno. Seveda se je treba zavedati, da v določenem kroju (posebej vezano na trenutno modo) zelo težko dobiš izdelek z naravnimi materiali. Takrat iščem kvaliteto v svetu sintetike.

 

Več o materialih lahko prebereš TUKAJ.

 

Skoraj vsa oblačila so Italijanskega porekla. Nekatere stvari so od poljskih dobaviteljev – in v obeh primerih je prvo vodilo kvaliteta in ne kvantiteta.

 

Gre za butično prodajo, saj nam tako narekuje poslovanje z omenjenimi dobavitelji. Kvaliteta pred kvantiteto!

 

Čeprav sledimo modi in trendom, si želimo raznolike ponudbe – kakor smo si tudi ženske raznolike in v tem čudovite.

 

Sarafina naj bo mesto, kjer lahko vsaka najde nekaj zase.

 

Obožujemo svet barv in lastnega stila. Svet, kjer drugim ni dovoljeno narekovati tvojega dnevnega outfita. Zato smo, med drugim, na fotografijah bose :). Vsak dodatek je pomemben vsaki posameznici posebej 🙂

 

In kako je prišlo do imena Sarafina?

 

Hja, lahko si kot jaz – Sara, vedno v pogonu, z tremi otroci, ki obožuje casual oblačila, skoraj vedno kombinirana z converskami. Razen, ko greva z mojim na večerjo ali dogodek (pa še takrat obujem velikokrat bulerje :D.  Lahko pa si “fina” – če se dobro počutis z nečim, v čem kar izstopaš, te spoštujem, ker premoreš veliko mero samozavesti! Eno in drugo je odlično. Vsaka ima svoje življenje in svoj stil.

 

In druga plat zgodbe. Obožujem mitologijo in zgodbe. Želela sem Sapfo, Persefono ali Calypso. Mogočne ženske iz starih mitoloških zgodb.

 

Dokler nisem spoznala, da smo vse ženske v vsakdanjiku, kot Serafini. Najvišja angelska božanstva, bojevnice – v vsakdanjem svetu. Pripravljene, na vsak spopad, tudi same s seboj. Vse da zaščitimo svoje najbližje 😉 Punce, čas je, da si privoščimo nekaj zase.

 

Naše vodilne znamke so Wendy Trendy za ženske, Emoi by Emonite za deklice in E-Bound za fantke. Pri vseh gre za odlično kvaliteto in preprostost.

 

Modni dodatki, so vedno na voljo. In vedno več jih bo. Priznam pa, da kopalk in spodnjega perila verjetno pri nas ne bos našla 🙂 Raje nimam v ponudbi, kod da te razočaram – zaradi kompleksnosti. Prvič, ko te bom razočarala, bo namen spletne trgovine izgubljen. Želim si, da to kar naročiš – občutiš že na fotografiji – in ko dobljeno oblečeš rečeš: “To je to”.

 

Več do naslednjič.

Do takrat pa: Shine Bright!